Hivern… Càlid hivern…

Doncs ja hem passat l’equador del curs de preparació del Cambridge, i ja tenim data per l’examen, serà el dia 24 d’Agost.

Anem notant millores en l’examen tipus, però he de dir que depèn molt de l’examen que toca… La setmana passada vàrem fer un altre «mock test» i va anar una mica millor que el primer, però encara no suficient per passar l’examen… Crec que la part amb més «truc» és la del Reading i Use of Engish que es juga molt amb el vocabulari…
Cada mes, sigui votat per els propis alumnes o escollit pel professor, es denomina un estudiant del mes de cada classe entre els quals es sorteja un premi. Doncs aquest mes l’escollida pels meus companys a la meva classe he estat jo!!! I a més a més amb la sort d’haver guanyat el premi! La veritat és que m’ha fet molta il·lusió, per mi és com un reconeixement al temps que estic dedicant. Espero que a l’examen també ho pugui demostrar! Així que el pròxim cap de setmana me’n vaig a disfrutar del meu premi en forma de classe de surf!

La temporada de Rugby es va acabar la setmana passada. El final va ser un xic agredolç…, ja que es veu que qui durant la temporada no ha començat dins el camp almenys 4 partits, no pot jugar l’últim… Doncs la meva entrenadora no ho va tenir en compte durant la temporada i jo i un altre jugadora ens vam quedar sense jugar… Amb el resultat de jugar altra vegada 13 contra 15… Després del partit vam anar al club i es va fer una mica de festeta.

La setmana passada em van trucar per anar a treballar quatre dies de cleaner, ja que la noia que feia les cuines devia estar malalta. Benvinguts siguin! Tot i haver passat un mes des del training me’n vaig sortir bé! Espero que em tinguin en compte per la pròxima!

El Divendres passat va ser dia d’emocions, a part de l’estudiant del mes em van «nominar» també com a dama d’honor!! Siiii dama d’honor!!! Resulta que en Tittus i la Brigi, la parella ungara, es casen el mes que ve! Concretament el dia 23. Serà una boda intima i senzilla però em fa molta il·lusió que m’ho hagi proposat.

Sembla que els meus ànims van a millor! No sé si tindrà a veure amb les etapes que un dia vaig mencionar en el seu dia o simplement qüestió d’estat d’ànim. Intento estar més positiva i gaudir una mica més!

Dissabte passat vam anar a passar el dia a la platja! A ple hivern! (si es que se li pot dir hivern). Aprofitant que l’Àlvaro té cotxe vam anar a Bribie Island, una illa a 1:30 aprox. de Brisbane, just davant de Moreton Irland. La platja no era res de l’altre mon però és la més a prop que hi ha de Brisbane. El temps va ser genial, però a la que baixa el sol ja fa fresqueta. Durant el dia solen fer uns 25 graus i a la nit baixen als 15, però la veritat és que és molt agradable aquest hivern!

Les nits s’han convertit convertit en rituals. Quan ja hem sopat tots partideta al Hanabi. És un joc de cartes que tenen en Leo i la Stef. Estem super viciats! No explico de què va perquè és força complicat…

Fins aquí les meves novetats!

Com sempre… Unes fotetes per acabar! 😁

img_20180723_223935_855

Vistes des de la feina

fb_img_1532399308931

Season is over…

img_20180727_145548_224

Student of the month!

img_20180728_144645_821

BribIe Island

IMG_20180728_172308_803

BribIe Island

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s