Anem a per l’Advance!

Havent fet ja l’escalfament a l’escola amb IELTS, el dia 18 vaig començar el curs de Cambridge que durarà 10 setmanes.

En un inici vaig començar a l’Advance sense estar molt segura de si era el meu nivell. Així que vaig fer una prova de nivell i va donar justat per l’Advance, però els professors em recomanaven començar el curs en aquest nivell la primera semana i veure com em sentia.

Doncs passada la primera setmana crec que és un bon repte preparar-me per l’Advance. No serà fàcil, però a això he vingut! Serà un repte més a les antípodes!
El curs pinta molt bé! La veritat que amb dues setmanes de curs he après moltes coses noves! Encara que està enfocat a preparar exclusivament l’examen tipus Cambridge… estic aprenent moltes coses útils!

El mes de Juny es va acabant i amb ell se’n van més amics… el 22 va ser l’últim dia a Brisbane de la Marysol. El dimecres vam quedar a l’apartament on s’allotjava amb els seus pares amb els quals va estar viatjant les últimes tres setmanes. Ens van fer un tastet d’algun plat mexicà, el millor sense dubte, el Mole. Els seus pares són entranyables i molt amables, vàrem passar una bona estona junts junt amb més amics de la Marysol. Amb molta pena però a la vegada contenta perquè té planejat al Septembre instalar-se a Madrid a estudiar un màster.

IMG-20180620-WA0020.jpg

Tastet mexicà.

IMG-20180623-WA0000.jpg

Mexican friend!

El dia 23 teníem partit de rugbi, doncs sembla que estic gafada…. Anava a jugar el partit després de 2 mesos des del meu últim partit… Però dos dies abans em va sortir un mussol a l’ull… la veritat és que no m’impedia la visió, ni em feia mal, ni em picava… Però no em podia posar les lentilles… i no és plan de jugar al rugbi amb ulleres… a part que deu estar prohibit…

Però no hi ha mal que per bé no vingui! Perquè aquest cap de setmana era l’últim que passaven a terres australianes la Irene i la Cris després d’haver estat 10 dies viatjant. Passarien 2 nits a casa abans del retorn.
Vam passar tot el cap de setmanes juntes, acabant de fer encàrrecs d’últim moment i fent trobades amb amics tot donant voltes per Brisbane com a despedida oficial. La casa no serà el mateix sense dues de les persones més autèntiques que he conegut. Realment es trobaran a faltar.

IMG-20180626-WA0009.jpg

Últimes passejades per Brisbane

En quant a la feina… sembla que està en stand by… vaig anar a veure el mànager, en vistes de què no em trucaven i la seva resposta va ser que havia d’esperar… El que no sé molt bé a què he d’esperar… com ja fa 3 setmanes que em va dir una setmana i mitja, he començat a enviar algun currículum més… i si sona la flauta doncs millor!

Les setmanes transcorren més ràpidament d’ençà que he començat el curs… els dies d’hivern són més curts, el sol es pon a les 5 de la tarda amb el qual la sensació és que a les 7 de la tarda ja és hora de sopar i anar a dormir…

Screenshot_20180625-132413.png

Hivern a Brisbane!

Fa cosa de dos mesos vaig posar un anunci a gumtree per intercanvi lingüístic. Gumtree és una pàgina web on tothom qui vol penja anuncis de qualsevol àrea, des d’anuncis de feina a anuncis de vendre tot el que et puguis imaginar i també gent que ofereix o intercanvia serveis. Doncs fa dos mesos vaig estar parlant amb una persona però mai ens vam posar d’acord. Sorprenentment aquesta setmana em va escriure preguntatn-me si encara estava interessada. Vam quedar a l’entrada de la biblioteca, només sabia el seu nom. Doncs a l’entrada de la biblioteca hi havia un noi jove amb una llibreta i un senyor gran. Instintivament vaig anar directe al noi jove, al veure que li preguntava el nom, el senyor gran es va aixecar i es va dirigir cap a mi dient-me que ell era en Geoff. Va manar a una cafeteria i ens vam asseure a xerrar. Un home d’uns 67-68 força interessant que està retirat i vol aprendre espanyol perquè té uns amics colombians i li fa gràcia aprendre l’idioma. Per sort meva ell no parla res d’espanyol…, ja que així parlem tota l’estona en anglés.

Em va dir que tenia molt bon nivell d’anglès i la veritat que últimament molta gent m’ho diu… Així que segueixo pensant en què quant més se’n sap… més veus tot el que queda per aprendre…
Vam estar parlant una mica de tot…sobretot de viatges. Per la pròxima setmana tenim una segona cita i intentaré preparar una mini classe per principiants.

Aquest cap de setmana (30/6-1/7, ja estem a Juliol!!!) El dissabte teníem partit, ara sí que sí!!! La veritat és que no les tenia totes de si jugaría perquè érem forces suplents i jo feia dos mesos que no jugava un partit… però una de les jugadores de la posició que jo jugo es va lesionar, i a la meitat de la primera part ja estava al camp! I en quin bon moment! Perquè vaig fer el meu primer Try (punt) al rugbi!!! El partit va ser molt divertit i disputat tot i perdre… Després del partit com ve essent costum, les de l’equip contrari ens van acollir amb una merendola.

Al vespre van venir uns amics de la Stephani i en Leo (els meus companys de pis) i vam fer barbacoa a casa. Està bé això de tenir companys de pis que l’idioma comú sigui l’anglès la veritat és que crec que per la recta final m’anirà molt bé!

IMG_20180622_194600_308.jpg

Una abraçada!

2 comentarios sobre “Anem a per l’Advance!

  1. Preciosaaaaaaaa…m’encanta llegir-te i veig que cada cop estas millor…me n’alegro moltissim!!!!
    Encara que et trobem a faltar. .aprofitaaaaaa…viuuuu…apren…..coneix…guapaaaaaaaa!!!! Una abraçada enorme😍😍😍😍

    Le gusta a 1 persona

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s