Si emociona pensar-ho, imagina’t fer-ho!

PicsArt_01-23-12.30.43.jpg

Ja fa dies el meu cap està més allà que aquí, tot i que no deixo de gaudir dels últims moments en terres catalanes.

Des que vaig decidir fer el pas d embarcar-me en aquesta aventura, les meves emocions han estat una muntanya russa… En primer moment eufòria per haver pres la decisió, estrès per buscar informació, trobar agència… Nervis per dir-ho a la feina.

Una vegada presa i comunicada la decisió, vaig sentir tranquil·litat i alegria. Com treure’m un pes de sobre.

Fremap, la meva segona casa. Un lloc on he crescut professionalment però més encara personalment. Puc dir que tinc la sort d’emportar-me grans amistats. Des de aquí, tot i que espero haver sabut transmetre-ho, els hi dono les gràcies per tot el viscut amb ells i elles.

I també a la família i amics que m’han acompanyat en la preparació del viatge.

A partir d’aquest punt d’inflexió vaig anar fent el meu dia a dia. Fins a principis de Desembre que ja vaig tenir algun episodi de melancolia. Suposo atribuït al primer canvi, mudar-me.

Amb la burocràcia enllestida (que gràcies a l’agència, no ha estat gens farragosa) he anat endinsant-me a la cultura, geografia, curiositats i tradicions d’Austràlia.

Austràlia, dins la comunitat britànica de nacions (països que guarden llaços històrics amb el Regne Unit però sobirans) és el sisè país més gran del món. La seva capital és Canberra, però la ciutat més poblada és Sidney.

Al país s’hi poden trobar diferents tipus de clima. El nord amb un clima tropical, càlid quasi sempre amb selves plujoses, prats, manglars… i en els estats meridionals tenen hiverns més freds.
La major de flora i fauna és única i diversa a causa de la gran edat del continent, als diferents climes i l’aïllament de la resta de continents.

Com a principals atractius a destacar, per anar obrir boca, hi ha la barrera de coral, el «monte Uluru», l’illa Fraser, el parc nacional de Kakadu, l’illa de Tasmania…i una infinitat de parcs naturals més que espero descobrir.
I com a ciutat principal, Sidney amb la seva majestuosa òpera.

Amb tot això i la maleta feta! Amb moltes ganes i il·lusionada, demà 24/01/2018 agafo avió direcció Brisbane per exposar-me intensivament a l’anglés i viure una experiència única a la vida.

Un comentario sobre “Si emociona pensar-ho, imagina’t fer-ho!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s