Primeres passes…

PicsArt_12-31-12.29.39

Tots tenim una «llista» de coses a fer a la vida, encara que en cada etapa anem afegint o prioritzant coses; doncs bé, marxar a un altre país a viure una temporada sempre ha estat a la meva llista. En aquest cas, amb l’objectiu principal d’una immersió lingüística.

Austràlia no ha estat sempre la meva primera opció, però si que la he tingut sempre en ment. Em rondava pel cap principalment: Canadà, Sud Àfrica i Austràlia. Però Austràlia reuneix una mica tot el que buscava. Bon clima, parla anglesa i bona qualitat de vida.

Després d’haver escollit continent… Calia triar ciutat… Doncs bé aquí també em vaig guiar per la climatologia… Brisbane, situat en l’extrem nord-est, a l’estat de Queensland. És la tercera ciutat més poblada d’Austràlia, amb un clima subtropical. La ciutat sembla ser distribuïda amb un «centre econòmic» i la resta s’expandeix en cases unifamiliars.

Doncs bé! Ja tenim continent i ciutat!

El següent pas va ser posarme en contacte amb vàries agències per tal de tramitar el curs. Després d’un estudi de camp… em vaig decantar per Information Plantet. He de reconèixer que totes oferien aproximadament les mateixes condicions, però moltes no disposen d’oficina física al territori, Information Planet sí.
L’agència informa sobre les diferents escoles amb les quals treballa i a partir d’aquí elecció de cada un. L’elegida va ser Kaplan amb motiu principal que disposa de seu a Sidney i Perth amb el qual em dóna la possibilitat si em volgués moure de ciutat fer-ho sense càrrecs.

L’agència t’ofereix tota informació necessària i ajuda a tramitar la inscripció a l’escola, el visat, assegurança mèdica, obertura de compte al banc, contracte de linia telefónica… Ofereix també, en el cas que es vulgui, diferents opcions d’allotjament.

He de reconèixer que haver pres la decisió amb tanta antelació m’ha permès fer-me a la idea amb calma, però he de dir també que m’he relaxat pel que fa a l’estudi de l’idioma o la cerca d’informació del país que m’acollirà, per al moment, durant 9 mesos.

3 comentarios sobre “Primeres passes…

  1. Hola guapísima !!!soc la Mar Vulart Estant a la feina i m’han Comentat q habéis fet aquest bloc!!!!!
    És xulíssim , quina experiencia més auténtica, no cal q et comenti q gaudeixis Doncs ja es veu!!!!!!
    Una forta abraçada!!!! I petons!!!!

    Le gusta a 1 persona

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s